BESİM DURMUŞ İÇİNİ DÖKTÜ

BESİM DURMUŞ İÇİNİ DÖKTÜ

Eski Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Samsunspor alt yapıdan Musa ve Adnan’dan sonra başka oyuncu çıkartamamıştır. Biz o alt yapının önünü açtık. Ama tepkiyle karşılandık ve bizim üstümüzü çizdiler" dedi.

A+A-

Basın mensuplarıyla bir araya gelen eski Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Samsunspor'da görev almaktan gurur duyduğunu söyledi. 
Eski Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, kendisinin tek hatasının MKE Ankaragücü maçını kaybetmek olduğunu belirterek, "Benim eksiğim 4 puan. Samsunspor takımı ligin 2. yarısında en fazla puan toplayan ligin 5. takımı oldu. İlk yarıyı 14 puanla bitirip de ligde kalan başka bir takım yok. Bu tarihte bir ilktir" diye konuştu. 
Samsunspor yönetime Ertuğrul Sağlam'ın gelmemesi durumunda takımın başında olmak istediğini söylediğini belirten Besim Durmuş, "Ertuğrul Sağlam gelmezse Samsunspor'a benim standartlarımda birisini getirecekseniz benim burada başlatıp da devam ettirdiğim bir standart var. Sezon başı bırakın ben başlayayım’ dedim ama olmadı. Samsunspor'a emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Samsunspor takımı Musa Aydın'la Adnan'dan sonra başka oyuncu çıkartamamıştır. 15 senedir Samsunspor'dan oyuncu çıkmamıştır. Biz o alt yapının önünü açtık. Ama tepkiyle karşılandık ve bizim üstümüzü çizdiler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.