BEŞİKTAŞ’TA 2. FİKRET ORMAN DÖNEMİ

BEŞİKTAŞ’TA 2. FİKRET ORMAN DÖNEMİ

Beşiktaş’ın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda toplam 5 bin 933 oydan 3 bin 663’ünü alan Fikret Orman, ikinci kez Beşiktaş başkanlığına seçildi.

A+A-

Beşiktaş’ın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapıldı. Genel Kurul'da toplam 5 bin 933 üye oy kullandı. Fikret Orman toplam 3 bin 663 oy alırken, Serdal Adalı, bin 977 oy aldı. Bu sonuçların ardından Fikret Orman, ikinci kez Beşiktaş başkanlığına seçildi.
Seçim sonrasında konuşan Başkan Fikret Orman, “Şahsım ve arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş bugün esasında bir liste onaylamadı. Beşiktaş bir zihniyeti onayladı. Artık Beşiktaşlılar kandırılmak istemiyor. Gerçekle yüzleşen popülaritesi olan bir tavır istemiyor. Seçim öncesi dediğim gibi artık bunları kimse yemiyor. Hiçbir egomuz yoktur. Bizim amacımız bundan sonra Beşiktaş menfaatlerini korumaktır. Güzel bir stadyum yapacağız kimse merak etmesin. Borçsuz bir kulüp olacağız. Şampiyonlukları artık devamlı hale getireceğiz. Bize güvendiniz, inanın sizi hiç mahcup etmeyeceğiz. Sağ olun, var olun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.