Beş asker şehit! Acı haberler peş peşe geldi…

Beş asker şehit! Acı haberler peş peşe geldi…

Peş peşe gelen son dakika haberleriyle tüm Türkiye sarsıldı.

A+A-

Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda iki asker şehit oldu. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerimiz şehit düştü.

HAKKARİ’DE YILDIRIM DÜŞTÜ: İKİ ŞEHİT

Acı haberlerin ilki Hakkari ile Çukurca ilçesi arasında bulunan, yol güvenliğinin sağlandığı Davuş Tepe Üs Bölgesi’nden geldi.

Üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu Uzman Çavuş Bünyamin Çabuk (24) ile Uzman Çavuş Furkan Yılmaz (22) şehit oldu, 13 asker de yaralandı.

AKÇAKALE’DE HAVANLI SALDIRI: İKİ ŞEHİT

İkinci acı haber ise Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nden geldi. PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Tekçe Hudut Karakolu’na havan topuyla saldırı düzenlendi.

Saldırıda Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin (23) ile Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin (28) şehit düştü, iki asker ile bir doktor ise yaralandı.

Saldırının gerçekleştiği Ayn İsa bölgesi topçu atışlarıyla vuruldu.

PENÇE HAREKATI BÖLGESİNDE DE YILDIRIM DÜŞTÜ: BİR ASKER ŞEHİT

Üçüncü acı haber ise Kuzey Irak’taki Pençe Harekatı Bölgesi’nden geldi. Burada da yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.