BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASIN'DAN İFTAR

BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASIN'DAN İFTAR

Samsun’un Bafra İlçesinde Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine iftar yemeği verdi.

A+A-

foto-galeri-059.gif

Bafra Şehir Kulübünde gerçekleşen iftar yemeğine yoğun ilgi vardı. İftar programına  Bafra Esnaf ve Sanatkarlar oda başkanı Metin Genççakır, Elektrik ve Elektronikçiler odası başkanı Bülent Kulaksız, Marangozlar ve mobilyacılar odası başkanı Aydın Ev, Bafra Madeni sanatkarlar odası başkanı Hurşit Tulum, Pazarcılar odası Başkanı Hüseyin Kopuz, berberler ve Kuaförler katıldı.

İftar programında konuşma yapan Berberler ve kuaförler odası başkanı İmdat  Akay;”11 Ayın sultanı Ramazan ayında sizlerle birlikte olmak çok güzel, Allah öncelikle yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Burada amacımız iftar vesilesi ile meslektaşlarımız ve dostlarımız ile birlikte olmak. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz uzun yıllar devam eder ”dedi.

Program Katılan Bafra Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Metin Genççakır bir konuşma yaptı: ”Bu güzel günde sizlerin arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Ramazanın bütün güzellikleri üzerinize olsun. İmdat başkanı bu programı tertiplediği için teşekkür ediyorum. Güzelliklerin sizlerin olmasını cani gönülden temenni ediyorum ”dedi.

 Program iftar sonrası yapılan dua ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.