Berberler ve Kuaförler Odası İftar Yemeğinde Buluştu

Berberler ve Kuaförler Odası İftar Yemeğinde Buluştu

Samsun’un Bafra İlçesinde Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine iftar yemeği verdi.

A+A-

Bafra Şehir Kulübünde gerçekleşen iftar yemeğine yoğun ilgi vardı. İftar programına Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın berberler ve Kuaförler katıldı.

İftar programında konuşma yapan Berberler ve kuaförler odası başkanı İmdat  Akay;”11 Ayın sultanı Ramazan ayında sizlerle birlikte olmak çok güzel, Allah öncelikle yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Burada amacımız iftar vesilesi ile meslektaşlarımız ve dostlarımız ile birlikte olmak. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz uzun yıllar devam eder ”dedi.

Program iftar sonrası yapılan dua ile sona erdi.

berberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-1.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-2.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-3.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-4.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-6.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-7.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-8.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-10.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-11.jpgberberler-ve-kuaforler-odasi-iftar-yemeginde-bulustu-12.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.