Berberler Odası Başkanı İmdat Akay’dan Basın Açıklaması

Berberler Odası Başkanı İmdat Akay’dan Basın Açıklaması

Akay: 15 gündür berberler kuaförler ve güzellik merkezleri kapalı. Bizlerde devletimizden yardım beklemekteyiz” dedi.

A+A-

Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay bafra55.net haber sitemize yaptığı acıkmada şu ifadelere yer verdi. Covid-19 salgınının ülkemizde görüşmesinin ardından içişleri bakanlığının genelgesi üzerine 21 Mart tarihiyle, berberler, güzellik salonları, kuaförler işyeri faaliyetlerini geçici süreliğine durdurdu.

Berberler odası olarak, bizler de yasağa uyarak, hem kendi sağlığımızı hem de vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek dükkânlarımızı kapattık.

21gündür kapalı olan dükkânlarımızın kiralarının işlediğini aktaran Akay şu şekilde devam etti, “Dükkânlarımızdaki berberlerimiz, kuaförlerimiz, kalfalarımız, güzellik salonlarımız ve odamız ekonomik olarak olumsuz etkilenmektedir. Bizde odamız olarak devletimizden içinde bulunduğumuz ekonomik zorluklardan bir nebze olsun çıkabilmek için gerekli maddi olarak destek paketleri beklemekteyiz.

Çünkü dükkânlarımız kapalı olduğu süre içerisinde çalışamamakta ve geçim noktasında sıkıntılar yaşamaktayız. Devletimiz vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için çok güzel ve etkili bir şekilde mücadele etmekte. Bizler de bu ekonomik zorlukları aşabilmek için devletimizin yardımına ihtiyacımız vardır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.