Bengü güreş ağasına altın kemer

Bengü güreş ağasına altın kemer

Bafra ilçesinde Bengü ve Civar Köyleri Derneği tarafından düzenlen

A+A-

20. Yayla Karakucak Güreşleri’nde üçüncü defa güreş ağası seçilen Selami Hekimoğlu’na Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından altın işlemeli kemer hediye edildi.
Bafra Belediyesi Ali Atik Yüzme Havuzu Tesisleri’nde düzenlenen kemer törenine MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Bengü ve Civar Köyleri Derneği Başkanı Mehmet Kaygusuz ve işadamları katıldı.
Bütün derneklerle bir araya gelerek Bafra buluşması yapmak için hazırlık içinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Samsunluların dışarıda birlikteliği çok önemli. Son yıllarda gerek İstanbul’daki arkadaşlar gerek Kapaklı’dan gelen arkadaşlar kendi kültürlerini yaşatmak ve birlikteliği sağlamak adına çok önemli bir çalışma yapıyorlar. Söz konusu Bafra olduğunda gerisi teferruat olmalı ve oluyor da. Biz siyaseti seçim döneminde yapıyoruz. Ama seçim dışında Bafra için omuz omuza veremiyorsak, o zaman kendimizi gözden geçirmeliyiz. Biz Bafra’da bir çok şeyi aştık. Bafra için bir problem oluştuğunda hangi parti olursa olsun, hep beraber birlikte hareket etmek mecburiyetimiz var” dedi.
Sivil toplumun siyaset üstü olduğunu belirten MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, “Burada çok güzel bir birliktelik yaşanıyor. İleri demokrasi, katılımcı demokrasi sivil toplumun öne çıkmasıyla ortaya çıkan bir şeydir. Biz her zaman bu gibi şeylere hazır olduğumuzu, üzerimize düşen en ufak bir şey varsa da yapabileceğimizi ifade ediyorum“ diye konuştu.
Programda, güreşlerde emeği olanlara plaket verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.