Bengü 6 Aydır Telefonsuz

Bengü 6 Aydır Telefonsuz

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesine bağlı Bengü Köyünde 6 aydır ev telefonları kullanılamıyor.

A+A-

Bafra İlçesine 80 kilometre uzaklıkta bulunan Bengü Köyünde 6 aydır telefon hatları kesik olduğu için ev telefonları kullanılamıyor. Telefon ile konuşmak isteyen mahalle sakinleri ise evlerinden 2 kilometre uzakta bulunan bir alana giderek cep telefonları ile konuşuyor.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre Bengü Köyü’nün telefon hatları başka bir mahalleden çekiliyor ve kendilerine ait bir telefon hatları bulunmuyor. Türk Telekom’a yapılan bütün müracaatlara rağmen yapılmadığı söylenen hatların, Türk Telekom’un elinde hat çekecek kablo bulunmadığı gerekçe gösteriliyor.

Açıklama yapan Mahalle Muhtarı Hasan Yavuz, “6 aydır telefonlarımız kesik, sadece cep telefonlarıyla konuşabiliyoruz. Cep telefonlarıyla konuşabilmemiz içinde evlerimizden 2 kilometre uzakta bulunan bir alana gidiyoruz, telefonlar orada çekiyor. Türk Telekom’a gittim, bizim mahallemize ait telefon hatları yok, yan mahalleden kullanıyoruz. Yeni bir hat çektirmek istedik, Türk Telekom’un elinde hat kablosu yokmuş. Elimden geleni yaptım ama bir çare bulamadık, yaptıramadık. AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in köyünde 6 aydır telefon kullanılamıyor. Bu devirde sabit hat kullanamıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.