Bem-Bir-Sen’den  Kurs

Bem-Bir-Sen’den  Kurs

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Büyükşehir Belediyesi,

A+A-

Genel Yetkili Sendika Bem-Bir-Sen ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) işbirliği ile görevde yükselme ve unvan değişikliği eğitim hazırlık kursuları düzenlendiğini açıkladı.

Gayretli yapmış olduğu açıklamada kursun 16 – 25 Eylül tarihlerini kapsayacak şekilde düzenlendiğini belirterek; “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) işbirliği ile açtığımız ile görevde yükselme ve unvan değişikliği eğitim hazırlık kursuları belediye ve özel idare memurlarını kapsamakta. Programa katılarak eğitim programının % 80 tamamlayan memurlarımıza OMÜSEM sertifika verilecek.” Dedi.

Eğitimlerin Büyükşehir Belediyesine Atakum Sanat Merkezinde verileceğini belirten Gayretli; “Üyelerimizin kariyer olarak daha iyi yerlere gelebilmesi için bu tür etkinlikler önemlidir. Sendika olarak üyelerimizin kendilerini yetiştirme ve geliştirme çalışmalarında her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Bu anlamda kursa katılacak arkadaşlara çalışmalarında başarılar dilerim”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.