BEM-BİR-SEN Samsun İl Başkanlığından Farkındalık Yürüyüşü

BEM-BİR-SEN Samsun İl Başkanlığından Farkındalık Yürüyüşü

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun İl Başkanlığı tarafından  Sağlıklı Yaşam yürüyüşü düzenlendi.

A+A-

BEM-BİR-SEN Samsun İl Başkanlığından tarafından Büyükşehir Belediyesi Doğu Park Yürüyüş Parkurunda sosyal mesafe kuralları içerisinde gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam yürüyüşü Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli, il yöneticileri ile sendika üyeleri katıldı.

Sağlıklı yaşam adına farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen yürüyüşte katılımcılar yaklaşık 2500 metrelik koşu etabını tamamladılar.

Program ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli yürüyüşün Sağlıklı yaşam adına farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlendiğini ifade ederek; “Sendika olarak sadece memurlarımız adına masada kazanımlar için değil, sosyal sendikacılık adına memurlarımızın rutinlerinden kurtulup, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek etkinliklerde düzenlemekteyiz. Bir sivil toplum örgütü olarak sosyal hayatın içindeyiz. Sendika olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Bu günde böyle bir etkinlik ile hem halkımıza sağlıklı yaşam için spor yapmaları konusunda farkındalık oluşturmak hem de üyelerimiz ile bir arada olmak istedik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra da buna benzer etkinliklerimiz devam edecek.”dedi.

yuruyus-5.jpegyuruyus-4.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.