Belediye yeni makinaları ilk asfaltını döktü

Belediye yeni makinaları ilk asfaltını döktü

Bafra Belediyesi şehir merkezinde asfaltsız yolların yapımına devam ediyor.

A+A-

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesinde Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler tarafından yapımına başlanan asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz mevsiminin sonları yaklaşırken Asfaltsız yol kalmayacak anlayışı ile çalışan Bafra Belediye ekipleri, Fevzi Çakmak mahallesinde asfaltı olmayan yolların yapımına başladı.

Fevzi çakmak mahallesi muhtarı Gültekin SÖZEN; "Bafra belediyesi ekipleri mahallemizin bozuk olan yollarının yapımı konusunda tüm gayreti ile çalışıyor. Bizler mahallesi temsilcileri olarak, mahallemizin sorunlarını Bafra Belediyesine aktarıyoruz. Sorunlarımızın ilk sırasını ise bozuk yollar alıyor. Başkanımız Zihni Şahin beye sorunlarımızın çözümü noktasında bizlere yardımcı olduğu için teşekkürlerimizi sunuyoruz."

bafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-001.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-002.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-003.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-004.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-005.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-006.JPGbafra-belediyesi-asfalt-calismalarina-fevzi-cakmak-mahallesinde-devam-ediyor-007.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.