BELEDİYE BAŞKANI İLYAS ACAR’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLYAS ACAR’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Belediye Başkanı İlyas ACAR , 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

A+A-

Belediye Başkanı İlyas ACAR yaptığı açıklamada, “Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenler, anne ve babalar uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz.
Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin, ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanda dünyada adından söz ettirmesi siz öğrenciler, sizleri yetiştiren öğretmen ve anne babalarımız sayesinde olacaktır. Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizden beklentimiz ise, Yüce Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi, tarihi ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, çalışkan bireyler yetiştirmeleridir.
Bizlerin yeni öğretim yılında bu başarıları yakalamanın yanında en büyük amacımız, öğrencilerimizin ailesine, vatanına ve bayrağına bağlı, milli, manevi ve insani değerleri benimseyen, devletine karşı sorumluluklarını ve görevlerini bilen çağın gerekli bilgi ve donanımına sahip bireyler olarak yetişmeleridir. Başarılarıyla eğitimde kendisinden söz ettiren Alaçam’ı yeni eğitim öğretim yılında da, öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin gösterecekleri gayretler ile yeni başarılara imza atarak, eğitimde adını üst sıralarda söz ettirmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 9 Eylül’de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılının, ülkemize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.