Belediye Başkanı Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kayan’dan Ankara çıkartması

Belediye Başkanı Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kayan’dan Ankara çıkartması

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ilçede yapılacak olan yatırımlar ve hizmetleri görüşmek üzere Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile diğer ilçe belediye başkanları ve Ak Parti İlçe Başkanları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile bir araya geldiler. Belediye Başkanı Özdemir ve İlçe Başkanı Kayan burada bir süre Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile görüşen ve ziyaret programları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan; Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifi üyeleri tarafından üretilen ürünlerden oluşan bir hediye sepeti hediye ettiler.

 Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile beraberindekiler daha sonra ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ederek burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüler.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un makamında gerçekleşen ziyarette yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a semaver hediye etti.

Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç , Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Yakakent Belediye Başkanı  Hüseyin Kıyma, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ve Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı  Saliha Korkmaz’da bulundular.

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapılan görüşmelerin Havza adına verimli geçtiğini ifade ederek; “Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’nın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İlçemiz adına önemli kazanımların olduğu bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizlere ziyaretlerimizde eşlik eden Milletvekilimiz Sayın Av.Orhan Kırcalı’ya, ziyaretlerimizde bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alanlarından dolayı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. İlçemizin gereksinimlerini karşılamaya yönelik çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise tüm önelciklerinin Havza olduğunu belirterek; “ Tüm güçümüz ile Havza için çalışmaktayız. İlçemiz için önemli projeler hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a bilgiler aktardık. Sayın Bakanımıza yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman bizler ile birlikte olan Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya da teşekkür ederim. ” Dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.