Bektaş;"Bafra'da Adayımız Güçlü Olacak"

Bektaş;"Bafra'da Adayımız Güçlü Olacak"

İyi Parti Bafra ilçe başkanı Zafer Bektaş yerel seçimler öncesi Bafra'da güçlü bir şekilde seçime gireceklerini belirtti.

A+A-
İyi Parti ilçe başkanı  Bektaş; "Biz, İYİ Parti Bafra teşkilatı olarak Bafra’yı yönetmeye hazırız.Samsun Genelinde  Bütün ilçelerde birden fazla aday adayımız mevcuttur. İYİ Parti'ye olan bu teveccüh milletimizin değişime ve partimize olan ihtiyacının tezahürüdür. Artık halkımızın İYİ belediyecilikle tanışma zamanı gelmiştir."
 
ADAYLI SÜRECİ 1 ARALIK
 
22 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ön başvurunun ardından 1 Aralık-15 Aralık arasında ise aday adayları başvuruları yapılacak. Ön adaylık başvurusunda bulunan adaylar için Bafra'da bir inceleme komisyonu kurulacak.
 
Aday adayları için hazırlanan raporların ardından ilçelerde bu isimlerle ilgili anket yapılacak. Anketlerin ardından Genel Merkeze giden isimlerin arasından belediye başkan adayları kamuoyuna sunulacak. İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş, 31 Mart 2019'da tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partilerine belediye meclis, ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlığı için ön adaylık başvurularının başladığını söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.