Bektaş;"24 Haziranda Yeni Bir Dönem Başlayacak"

Bektaş;"24 Haziranda Yeni Bir Dönem Başlayacak"

İyi Parti Bafra İlçe Zafer Bektaş, partilerinin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

A+A-

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçim öncesi siyaset hareketlenirken, seçimlerin şu anda en çok konuşulan ve tartışılan partisi İyi Parti Yargıtay'dan gelen açıklamayla seçimlere girmeye hak kazandı. İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, partilerinin bu seçimlerde büyük bir başarıya imza atacaklarını belirterek; 'Hem Türkiye genelinde, hem Samsun'da, hem de Bafra'da partimiz bu seçimlerde ciddi bir başarıya imza atarak seçimlerden zaferle çıkacaktır. Korkunun ecele faydası yok. Türkiye'nin siyasette yükselen değeri İyi Parti'dir.' dedi.

HODRİ MEYDAN DİYORUZ

Bafra'da ciddi bir potansiyele sahip olduklarını ve oy patlaması yapacaklarını dile getiren Bektaş; 'Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde şimdiden seçim hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. İyi Parti'ye vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh bizleri son derece memnun ederken, gelecek adına da umutlandırıyor. Bizler Türkiye'yi yönetmeye ve bu ülkenin insanlarına huzur ve barışı getirmeye talip olan bir partiyiz. İnşallah yaşayacağımız bu ilk seçimde bunu kanıtlayacağız.24 haziran için hodri meydan diyoruz.' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.