BEKTAŞ: SAMSUN HALKI  BİZİM YANIMIZDA OLDU

BEKTAŞ: SAMSUN HALKI BİZİM YANIMIZDA OLDU

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, tüm partililere anlamlı bir çağrıda bulundu. Bektaş; ‘İl Başkanımız ve adaylarımıza verilecek en güzel moral partimizi Samsun’da zafere taşımaktır.’ dedi.

A+A-

Talihsiz bir kaza yaşadık

Kırıkkale’de yaşanan talihsiz kazanın teşkilatları büyük bir üzüntüye boğduğunu belirten İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş; ‘İl Başkanımız ve milletvekili adaylarımız yaşanan kaza sonrası  tedavileri yapılmak üzere değişik hastanelerde tedavi altına alınmış bulunmaktadır.  Allah’a şükürler olsun ki, her arkadaşımız iyiye doğru gitmekte ve yakın zamanda sağlıklarına kavuşacaklardır. Onlara vereceğimiz en güzel hediye ve moral partimizi Samsun’da 24 haziran seçimlerinde Samsun’dan zaferle çıkarmaktır. ‘ dedi.

Türkiye değişim yaşayacak

İYİ Parti’nin hem Türkiye’de hem de Samsun’da büyük bir başarıya imza atacaklarına tüm kalbiyle inandığını belirten Bektaş; ’Tarihi bir seçime tanıklık edeceğiz. Halkımızın teveccühü ve milletimizin feraseti ile 24 haziran seçimlerinde parti olarak büyük bir başarı elde etmek istiyoruz. Gerek liderimiz gerekse partimizin tüm kadrolarının bunu başaracak gücü vardır. Türkiye 24 haziran seçimlerinin ardından yepyeni bir sürece girecek ve Cumhurbaşkanımız da Sayın Meral Akşener olacaktır.’ diye konuştu.

Son sözü millet söyleyecek

İktidarın 16 yıl boyunca yıprandığını ve yorulduğunu Türkiye’nin köklü sorunlarına çözüm getiremediğini sözlerine ekleyen Bektaş; ’Toplumun her kesiminde bir sıkıntılı olduğunu görüyoruz. Emekli, işçi, memur, öğrenci, esnaf, iş adamı  bu iktidarla birlikte çile yaşamakta artık bu devran değişmek zorundadır. Bunu görmek ve anlamak için sokağın sesine kulak vermek yeterlidir.  Saraydan bunları görmek ve anlamak elbette mümkün olmadığı gibi artık tek ve son söz sandıktır. Halkımız asıl cevabı ise sandıkta verecektir.’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.