BAŞKAN KILIÇ;"GÖNÜL BULUŞMALARIYLA SORUNLAR ÇÖZECEĞİZ"

BAŞKAN KILIÇ;"GÖNÜL BULUŞMALARIYLA SORUNLAR ÇÖZECEĞİZ"

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç göreve göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği, oldukça takdir toplayan ''Ortak Akıl Buluşmlarına" "Gönül Buluşmaları" projesiyle devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç göreve göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği, oldukça takdir toplayan ''Ortak Akıl Buluşmalarına" "Gönül Buluşmaları" projesiyle devam ediyor. 
Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Kılıç bafra55.net habere "Gönül Buluşmaları" projesiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.
Başkan Kılıç Bafra 55 habere yaptığı açıklamada; Göreve geldiğimiz günden beri önem verdiğimiz bir proje olan "Ortak Akıl Buluşmaları" ile birçok meslek grupları, muhtarlar, vatandaşlarımız ve gençlerimizle bir araya gelerek istişareler yaptık. Bu istişareler bizleri sorunlara ve çözüm önerilerine daha hızlı bir şekilde ulaştırdı. Özellikle mahallelerimizde, köylerimizde birçok çalışmalar yaptık. İstişare belediyecilik olarak önem verdiğimiz bir projedir. Bundan sonraki süreçte halkımızla "Gönül Buluşmaları" projemizle bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
GÖNÜL BULUŞMALARIYLA SORUNLAR ÇÖZECEĞİZ
Bafra 55 haber sitesine yaptığı açıklamaları şu şekilde sürdüren başkan Kılıç; "Bizler ekibimizle belediyemizin imkanları dâhilinde her soruna çözüm üretme gayreti içerisindeyiz. Yarın seçim varmış mantalitesiyle çalışıyor, şehrimizdeki önemli ve öncelikli projelerin yanında, şehrimizi yarınlara taşıyacak projeleri de sürdürmeye devam ediyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.