BBP Bafra İlçe Teşkilatından Başkan Tarık Erol’a Ziyaret

BBP Bafra İlçe Teşkilatından Başkan Tarık Erol’a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan ve yönetimi Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol’u makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan ve yönetimi Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol’u makamında ziyaret ettiler.
 

Kasım ayında ataması yapılarak BBP Bafra İlçe Başkanlığına atanan Aslan Koparan ve yönetim kurulu Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol’u makamında ziyaret ederek 24 Aralık 2023 tarihinde Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde saat : 13.00’de yapılacak olan olağan genel kurulu davetiyesini takdim ettiler.
Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttikten sonra BBP Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan ve yönetimine başarılar diledi.
Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol ayrıca ziyarette göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve projeler , bundan sonra yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
BBP Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol’u makamında ziyaret ederek 24 Aralık 2023 tarihinde Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde saat : 13.00’de yapılacak olan olağan genel kurulumuza davet ettik. Gösterdikleri nezaketten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. 
Büyük Birlik Partisi'nin Vizyonu; Milliyetçi, Maneviyatçı, Demokrat, Vatansever, Tam Bağımsız Güçlü Türkiye Ülküsü'dür.Tabii kalıcı olan davadır, harekettir, misyondur. Onun için biz, bu davaya, bu misyona, bu fikre bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çok güçlü bir şekilde sahip çıkacağız. Şehit Liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın emanetini taşıyoruz.’’dedi.

Bafra Haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.