Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!

Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!

Salgınının önlenmesine yönelik tedbirler ve çalışmalar kapsamında 46 gündür kapalı olan berber ve kuaför salonları Canik Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor, siper maske ve tıbbi maske desteği verilerek açılışa hazır hale getiriliyor.

A+A-

Canik Belediyesi, salgın hastalık riskine karşı alınan önlemler nedeniyle uzun süredir kapalı bulunan, normalleşme takvimiyle birlikte 11 Mayıs Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaför salonlarını dezenfekte ediyor, aynı zamanda siper maske ve tıbbi maske ihtiyaçlarını da karşılıyor. İlçe genelinde bulunan 70 berber salonuyla birlikte 30 kuaför salonu belediye sivil savunma birimi ekiplerince dezenfekte edilerek açılışa hazır hale getirildi.

ESNAFIN YANINDAYIZ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimiz ile el ele vererek birlik ve beraberlik içinde ülke çok şükür normalleşme sürecine girdik. Cumhurbaşkanı’nın normalleşme takvimini açıklamasının ardından tedbirler kapsamında uzun zamandır kapalı bulunan berber ve kuaför esnafın tekrar hizmet vermeye başlayacak olması esnaf kadar bizleri de mutlu etti. Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak esnafların dükkanları ekipler tarafından dezenfekte edilerek açılışa hazır hale getiriliyor. Dezenfekteyle birlikte esnafların siper maske ve tıbbi maske ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.” dedi.

Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!Bayrama Doğru Berber İhtiyacı Daha Da Artacak!
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum