Bayram Dönüşü Kilit Kavşakta Trafik Durdu! Kuyruk Kilometreleri Buldu
Kurban Bayramı dönüşü yollara çıkan vatandaşlar, 43 ilin geçiş noktası olan Kırıkkale’de yoğun trafikle karşılaştı. Kilometrelerce uzayan araç kuyruğu havadan görüntülendi.
Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş yoluna çıkan binlerce vatandaş, Türkiye’nin en kritik geçiş noktalarından biri olan Kırıkkale’de yoğun trafik oluşturdu.
43 ilin bağlantı güzergahında bulunan ve “kilit kavşak” olarak bilinen bölgede gece yarısı trafik adeta durma noktasına geldi. Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yollarının kesiştiği noktada kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
Yoğunluk nedeniyle sürücüler uzun süre tampon tampona ilerlemek zorunda kaldı. Bayram dönüşü yaşanan trafik yoğunluğu havadan görüntülenirken, ortaya çıkan manzara dikkat çekti.
Karayolunda oluşan araç yoğunluğu nedeniyle trafik ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavşaklar ve bağlantı yollarında ekipler tarafından ulaşımın aksamaması için yoğun çalışma yürütüldü.
Yetkililer, bayram dönüşü trafiğinin pazar gecesine kadar devam etmesinin beklendiğini belirtti.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.