BAYRAM COŞKUSUNDA ETKİNLİK

BAYRAM COŞKUSUNDA ETKİNLİK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ayvacık'ta "Okulum Spor Yapıyor" etkinliği gerçekleştirildi.

A+A-

Mustafa Üstündağ Ortaokulu’nda yapılan etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile birlikte İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan da katıldı. Çeşitli aktivitelerle katılımın sağlandığı etkinlikte öğrenciler bilek güreşi, basketbol, seksek, penaltı atışı, masatenisi, hemsbal, dama, dart, xbox kinect ve halat çekme dallarında kendilerini gösterdiler. Oldukça renkli görüntülerle gerçekleşen faaliyette İl Müdürü Güven Özyurt öğrencileri ve Ayvacık Mustafa Üstündağ Ortaokulu Futbol Kız Takımı’nı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, etkinliğin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildiğini belirterek, "Bugün sizlerle burada bir araya geldik. Ayvacık Mustafa Üstündağ YİBO ile başlayan Okulum Spor Yapıyor etkinliğimiz devam edecek" dedi.
Özyurt etkinlik öncesinde yapılan hazırlıklara da değinerek, "Burada gerek okul personelimizin gerekse bizim personelimizin emeği var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yoğun bir katılıma sahne olan etkinlik minik öğrencilerin heyecanlı gözlerle izlediği capoeira dans gösterisiyle sona erdi. Katılımcılar program sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.