BAYAN KATIRCI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAYAN KATIRCI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’nın eşi Hacer Katırcı, Bafra Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Hasan İrer ile birlikte vakıftan yardım alan ailelere misafir olmaya devam ediyor.

A+A-

İsmetpaşa mahallesinde ikamet eden, Bafra Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından yardım alan 2 aileyi ziyaret eden Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’nın eşi Hacer Katırcı ailelerin sosyal incelemelerinde bulundu. Aldıkları yardımların yeterli olup olmadığını yerinde inceleyen Bayan Katırcı aileler tarafından ilgiyle karşılandı. 

98 yılında geçirdiği bir kaza sonucu omurilik zedelenmesi neticesinde tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdürmek zorunda kalan 4 çocuk babası M.D , “Sakat maaşı alarak geçiniyorum tabi bize yetmiyor 4 çocuk okutuyorum Devlet’imizden ve sizlerden Allah razı olsun ihtiyacımız olduğu zaman gelip müracaat ettiğimiz de,  bize sahip çıkıyorsunuz.  Devlet’imiz ve sizler sayesinde kimseye muhtaç olmadan çocuklarımı okutabiliyorum. Evimize gelip ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır’dedi.

Hacer Katırcı ise konuşmasında, “Sizlere Devlet’imizin sunduğu imkânları sunuyoruz bu imkânlardan en iyi şekilde faydalanmanızı istiyoruz. Sizleri ziyaret amacımız ihtiyaçlarınızı yerinde tespit ederek yapılması gerekeni yaptırmak ve sorunlarınızı hızla çözüme ulaştırmaktır. İhtiyaçlarınız ne olursa olsun vakıf müdürümüze veya bizlere mutlaka ulaşın, bizler sizlere yardımcı olmak için buradayız.’şeklinde konuştu..

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.