Bayan giyimin yeni adresi DK Butik Açıldı

Bayan giyimin yeni adresi DK Butik Açıldı

Dilek ev yemekleri ile adından söz ettiren Dilek Sönmez, Açtığı Dilek Butik ile de bayan giyim sektörüne yeni soluk getirmek istiyor.

A+A-

Dilek ev yemekleri ile adından söz ettiren Dilek Sönmez, Açtığı DK Butik ile de bayan giyim sektörüne yeni soluk getirmek istiyor.

BAYAN GİYİMİN YENİ ADRESİ DİLEK BUTİK AÇILDI

Samsun’un Bafra İlçesinde “DK Butik” açıldı. Bayan giyimin yeni adresi “DK Butik” Tabakhane Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başladı. DK Butik sahibi Dilek Sönmez, Bayanların aradığı her şeyi DK Butik de bulabileceklerini belirterek, Bafra’ya bayan giyimde yeni soluk getirdik diyebiliriz, her kesime hitap eden ürünlerimiz ve sıcacık sohbetimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık, Birbirinden güzel ürünlerimiz ve zengin vitrinimizi görmeleri için tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi. Sönmez, Başta ailesi olmak üzere tebrik eden, çiçek gönderen, telefonla arayan herkese teşekkür etti.

DK Butik’in açılışını ise, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe Başkanı Vahit Perçin’de yaparak kurdele kestiler. Protokol kurdele kesiminden sonra mağazayı gezdi hayırlı olsun temennisinde bulundu.

bayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-001.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-002.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-003.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-004.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-005.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-006.JPGbayan-giyimin-yeni-adresi-dilek-butik-acildi-007.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum