Başkanlardan Üçpınar İlk-Ortaokuluna Anlamlı Ziyaret

Başkanlardan Üçpınar İlk-Ortaokuluna Anlamlı Ziyaret

İstanbul Bafra Dernekler (BADEF) Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun Üçpınar İlk-Ortaokulunu ziyaret etti

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler (BADEF) Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafraspor Kulübü Genel Sekreteri Nail Dursun doğdukları toprakları olan baba ocakları Bafra ilçesine bağlı Üçpınar mahallesinde bulunan Üçpınar İlk-Ortaokuluna 24 Kasım öğretmenler günü dolayısı anlamlı ziyaret yaptılar.


Ziyarette Üçpınar İlk-Ortaokulu müdürü Aydın Öztürk, İlkokul Müdür Yardımcısı Ali Gülay, Ortaokul Müdür yardımcısı Özgür İnal tarafından okul önünde karşılanan İstanbul Bafra Dernekler (BADEF) Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafraspor Kulübü Genel Sekreteri Nail Dursun Üçpınar İlk-Ortaokulu müdürü Aydın Öztürk’e bir buket çiçek vererek tüm öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar.


Üçpınar İlk-Ortaokulu müdürü Aydın Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtikten sonra okul olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.


İstanbul Bafra Dernekler (BADEF) Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafraspor Kulübü Genel Sekreteri Nail Dursun ise ,’’doğdukları topraklara baba ocakları olan Üçpınar mahallesie gelerek eskileri yad ettik. 24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ilede Üçpınar İlk-Orta okulunu ziyaret ederek tüm öğretmenler adına Üçpınar İlk-Ortaokulu müdürü Aydın Öztürk’e bir buket çiçek sunduk.


Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatlarını huzurla geçirebilecekleri bir ömür dileriz.’’diyerek sözlerini tamamladılar.

 

whatsapp-image-2021-11-24-at-14-34-27-800x530.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-14-34-28-1-800x530.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-14-34-28-800x530.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-14-34-29-800x530.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.