BAŞKANLAR BU KEZ HAVZADA BULUŞTU

BAŞKANLAR BU KEZ HAVZADA BULUŞTU

Samsun'da AK Partili ilçe belediye başkanları Havza'da buluştu.

A+A-

 İlçenin önemine dikkat çeken başkanlar, Havza'nın özellikle kaplıca bakımından turizm potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekti. 
Her hafta bir ilçede bir araya gelen AK Parti’li ilçe belediye başkanları bu kez Havza'da toplandı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya eşleri ile birlikte katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, 19 Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Asarcık Belediye Başkanı İbrahim Yüce ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilk önce Başkan İkiz'in makamında bir araya geldi.
Burada Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçe hakkında başkanlara bilgi verirken, başkanlar da Samsun'un önemli ilçelerinden biri olan Havza'nın Samsun'un tarihi ve turistik bakımdan önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Belediye başkanları, Havza'nın Milli Mücadele döneminde Mustafa Kemal Atatürk'ü 18 gün ağırlaması nedeniyle tarihi bir öneme sahip olduğuna işaret etti. İlçenin Osmanlı döneminde ve Cumhuriyet'in kuruluşunda önemli bir görev üstlendiğini ifade eden başkanlar, kaplıcalar bakımından zengin olan havza'nın bu potansiyelinin mutlaka değerlendirilmesi gerektiği fikrinde birleştiler.
Daha sonra bir süre Havza sokaklarını gezen ve esnaflarla görüşen ilçe belediye başkanları, ilçede faaliyet gösteren kaplıca tesislerini ve turistik otelleri de ziyaret etti. Başkan Osman Genç, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve eşine teşekkür etti. Günü belediye başkanları ile ilçede geçiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, dün de Büyük Önder Atatürk'ün Havza'ya geliş yıldönümü nedeniyle ilçe stadyumunda düzenlenen kutlama törenine katıldı. Başkan Genç, burada vatandaşlarla da sohbet etti.

20130525aw000564_01.20130526002624.jpg20130525aw000564_03.jpg20130525aw000564_05.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.