Başkandan Teknik ekip ve futbolculara tepki

Başkandan Teknik ekip ve futbolculara tepki

Başkan Gencer’den Teknik Kadro Ve Futbolculara Tepki

A+A-

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Akhisar karşısında alınan mağlubiyetin üzücü olduğunu belirterek, "Sorumlular kimse hesap verecek" dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da son iki haftada iç sahada Beşiktaş, deplasmanda Akhisar maçlarını mağlubiyetle kapatmanın üzüntüsü yaşanıyor.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Akhisar karşılaşmasında alınan mağlubiyetin hiçbir bahanesi olmadığını söyledi. Ligde birkaç maçı son dakikalarda gelen gollerle kaybettiklerini hatırlatan Gencer, “Bu mağlubiyetlerin cevabını verecek olanlar belli. Yönetim olarak biz değiliz, teknik kadro ve futbolculardır. Antalyaspor camiası büyük bir camiadır. Antalyaspor gibi takımda böyle basit goller yememelidir. Bu yenilgilerde kimlerin suçu varsa, suçlarını telafi edeceklerde onlardır. Basit yenilgiler üzerine söyleyecek bir şey bulamıyorum” diye konuştu.
"HESAP VERECEKLER"
Antalyaspor’un kadrosuna aldığı yenilgilerin yakışmadığının altını çizen Gencer, “Bu yenilgilerin cevabını, hesabını vereceklerini tahmin ediyorum. Takımın bundan sonra önündeki maçları ciddiye alacaklarını ve ona göre bir çalışma içine gireceklerini düşünüyorum. Bizim artık yenilgilere tahammülümüz kalmadı. Teknik heyet ve futbolcuların bundan sonra gereğini yerine getireceklerini düşünüyorum. Hesap vermesi gereken varsa verecek” açıklamasını yaptı.
CEZA GELEBİLİR
Başkan Gencer, Salı günü yönetim kurulu toplantısının yapılacağını belirterek, ceza veya başka bir yaptırım kararının alınabileceğini kaydetti.
CEZA AÇIKLAMASI
Antalya Arena’ya fazla seyirci alınması ve saha içindeki olaylar nedeniyle kulübe verilen 115 TL’lik ceza ile ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Gencer, "Yaptığımız herşey belgelidir. Antalyaspor’u bir kuruş bile zarara uğratacak organizasyonun içinde yer almayız. Elimizde yüklenici firma ile ilgili taahhütnamemiz var. Gerekli çalışmaların yapıldığının bilinmesini istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.