BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’E KEMAL PAŞADAN  VE MEVLANADAN SEVGİ SELİ

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’E KEMAL PAŞADAN VE MEVLANADAN SEVGİ SELİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin gündüz esnaf ziyaretleri, akşamları ise köy ve mahalle toplantıları ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Başkan Şahin yaptığı bu çalışmaları AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve parti idarecilerinin katılımlarıyla gerçekleştiriyor. Başkan Şahin’in mahalle toplantıları  ve ev sohbetlerine eşi Şükrüye Şahin’de iştirak ederek, toplantılara katılan kadınlarla birlikte oluyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Mevlana ve Kemal Paşa mahallerinde planlanan ev sohbetleri katılımların çok yüksek olması nedeniyle bahçe gibi açık alanlarda yapılmak zorunda kaldı. Başkan Şahin bu yoğun ilgi ve sevgi seli için şunları söyledi:

BAŞKAN ŞAHİN’DEN 5 YILDA 33 PROJE VE HİZMET

5 yıldır hiçbir vatandaşım arasında ayırım yapmadan hizmet ettiğimizi vatandaşlarımız biliyor. Daima Bafra Daima Hizmet anlayışı ile yakamızda Baframızın rozetini taşıyarak çalıştık. Halkımızda bugün bu anlayışımıza sevgisini gösteriyor. Bu sevgiden dolayı çok mutluyum. Tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizim yüreğimizde insanımıza sevgimiz aklımızda ise Baframıza hizmet sevdamız var. Bu nedenle geçmiş dönemlerde 5 yılda yapılmış bir iki proje ve hizmet yerine biz 5 yılda 33 proje ve hizmeti hayata geçirmeyi başardık.  15-20 yılda yapılan asfalt ve kaldırımdan daha fazlasını 5 yılda yaptık. 15-20 yılda alınan iş makinesi ve araçtan daha fazlasını 5 yılda aldık. Asfalt ve kaldırımda kendi üretim tesislerimizi kurduk.  21.yüzyıl belediyeciliği olan Akıllı kent otomasyon sistemlerine geçtik.  Canlı hayvan pazarı tesislerini kurduk,  İçme suyu arıtma tesislerini tamamladık. Bafra girişini düzenledik.  Sokak hayvanları barınağı, çok sayıda dinlenme ve çocuk oyun parkları yaptık. Otoparklı modern Kapalı Pazarı Baframıza ve insanlarımıza kazandırdık. Sosyal belediyeciliği kurumsallaştırdık. Çamlık mesire alanını tanzim ettik.  Kısacası Her alanda var olan problemlere el attık. Çözümler ürettik. Halkımız bunu gördüğü için bizlere vefasını gösteriyor.  Biz onları mahcup etmedik. ALLAHIN izniyle bundan sonrada halkımızı mahcup etmeyeceğiz. Onların sevgisi ve güvenine layık olmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum