BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’DEN İKİNCİ BAHAR LOKALİ MÜJDESİ

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’DEN İKİNCİ BAHAR LOKALİ MÜJDESİ

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkan adayı Zihni Şahin seçim çalışmalarını gündüz esnaf ve sivil toplu kuruluşlarını ziyaret ederek, akşam ise mahalle toplantılarıyla sürdürüyor.

A+A-

  Başkan Zihni Şahin’in İshaklı ve Gazipaşa mahallesi toplantıları  da mitinge dönüştü. Başkan Şahin büyük bir çoşku ile karşılandı.

Başkan Şahin her ik mahallede de yaptığı konuşmalarda 5 yılda yapılan 33 proje ve hizmeti anlattt. Yeni dönemde yapacağı 41 proje hakkında bilgi verdi.

MİLLETİMİZ HUZUR, HİZMET VE İSTİKRAR İSTİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: Milletimiz Hizmet, Huzur ve istikrar istiyor. Dedikoduya, partizanlığa, yalana dayalı çirkin siyaset istemiyor. Siyasetin yalan makinesi haline getirilmesini kabul etmiyor. Bizim böyle bir anlayışla işimiz yok. Bizim, Derdimiz Bafra ve Baframıza hizmet etmektir.  Hep beraber siyaseti bu noktaya çekmeliyiz.

HAYATA GEÇEN DEVASA HİZMETLER VAR

Üzülerek takip ettim ki Önce Bafra’yı hayalle yönettiler, Bafra’ya çivi çakmadılar denildi. Şimdi ise Doğalgazı hükümet getirdi.  Gençlik merkezi, kapalı spor salonu, Yeni devlet hastanesi, yeni şehir stadı, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, Turizm fakültesi, 28 yeni okul, duble yolu, TOKİ ile 368 ailemizin ev sahibi olmsını  hükümet yaptı diyorlar. Bu kabul için teşekkür ediyorum. Biz bunları belediye yaptı demedik. Katkı yaptık dedik. Katkı Yapmayada devam edeceğiz. Çünkü bundan Baframız ve insanlarımız kazançlı çıkıyor. Demek ki ortada hayalle yönetme yok. Devasa Hizmetler var. Çakılmamış çivi yok. Hayata geçen hizmetler var. İnanıyorum ki yakınada  Asfalt Şantiyesi ve plenti, Kilitli parke taşı teisleri, 41 araç alımını, Canlı hayvan pazarı, akıllı kent otomasyon sistemleri, Bafra girişi Peyzaj düzenlemesi, Adnan Menderes parkımızın tamamen yenilenmesi gibi yaptığımız 33 proje ve hizmetide kabul ederler. Bu bir sağduyu olur. Çünkü bu hizmetleri milletimiz görüyor ve bunlardan faydalanıyor. İnkar ederek bir yere varılmaz.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN YENİ MÜJDE

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin emekliler ve yaşlılar için önemli bir müjde verdi. Başkan Şahin ikinci bahar lokali kuracaklarını ve burada vatandaşların gazete ve kitaplarını okuyacaklarını, dinleneceklerini, çay ve kahvelerini içeçeklerini, bir arada olup sohbet etme imkanları olacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.