BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bafra belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkan adayı Zihni Şahin seçim çalışmaları kapsamında çok önemli açıklamalar yaparak hemşehrilerini bilgilendirdi.

A+A-

Başkan Şahin şunları söyledi: Seçim boyunca halkımıza sadece yalan konuşuldu. Biz hizmetlerimizi ve yapacaklarımızı anlatarak tüm halkımızı kucakladık. Ne yazık ki biz hizmet sıraladıkça bazıları sadece yalan sıraladılar, dedikodu siyaseti yaptılar. Partizanlık ve ayırımcılık yaparak, yalan konuşarak, dedikodu ile halkımıza hizmet edilmez. Halkımıza hizmet etmek ben halkımın hizmetkârıyım demek anlayışı ile başlar. Biz halkımızın hizmetkârıyız. Yüreğimizde insanımıza sevgimiz aklımızda ise Baframıza hizmet sevdamız var.

GENÇLİK MERKEZİNİ YIKACAKLARMIŞ

Önce Gençlik merkezini yıkacağız dediler. Sonra öğrendiler ki ailelerimiz çocuklarını oraya yolluyor, gençlerimiz oraya gidiyor. 28 ayrı kursta 2.800 çocuğumuz ve gencimiz eğitim alıyor. Gördüler ki bu hizmet çok güzel bir hizmet. Dedikleri kabul görmüyor. Hemşehrilerimiz tepki veriyor. Sonra yeni bir yalanla ortaya çıkıldı. Bir mahallemize gidiliyor orada biz olsak Gençlik merkezini bu mahalleye kurardık diyor. Bir saat sonra başka mahalleye gidiyor biz olsak gençlik merkezini bu mahalleye kurardık deniliyor.  Her mahallede aynı şeyi söyleniyor. Ne yazık ki Mahallemizi bilmiyor, caddesini sokağını tanımıyor. Çünkü Yalan insanın aklını alınca düşünemez oluyor. O mahallede gençlik merkezi için yer var mıydı diye hesap bile etmiyor. Ben aynı şeyi başka mahallede söyledim, şimdi burada söylersem anlaşılır bana yalancı derler diye de düşünmüyor.

ÖNCE ÇİVİ ÇAKMADILAR DEDİLER:

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü.  Çok değerli hemşehrilerim; İlk önce Bafra’ya çivi çakmadılar, Bafra’yı hayalle yönettiler dediler. Sonra halkımız tepki gösterince bu sefer Doğal gazı, yeni hastanemizi, 368 ailemizin ev sahibi olduğu TOKİ konutlarını, tarihi yapıların restorasyonlarını, duble yolu, kapalı spor salonunu, Gençlik merkezini, yeni Şehir stadını, yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu, 28 okulu belediye yapmadı hükümet yaptı dediler. Hani çivi çakılmamıştı. Hani her şey hayaldi. Biz zaten katkı yaptık, yer verdik, destek verdik dedik. Yani bizde yalan yok.  

41 iş makinesi ve araç aldık. 100.000 ton sıcak asfalt,  80.000 metrekare kaldırım yaptık. Asfalt şantiyesi ve plenti tesisleri ile Kilitli parke taşı üretim tesislerini kurduk. Asfalt serme makinesi, 3 adet silindir, Asfalt bakım ve onarım aracı aldık. Kendi asfaltımız ve kaldırımımızı kendimiz üretiyor ve yapıyoruz.  Meydanımız yoktu kent meydanımızı yaptık. Bafra girişi peyzaj düzenlemesi ile ilçemizin girişini düzenledik. Bunu devam ettirdik.  Alparslan Türkeş Parkı, Adnan Menderes parkı, Çamlık Mesire alanı yapıldı.  Kavuçuk zeminli yeni Çocuk oyun Parkları yaptık. Mevcut olanları tamamen yeniledik.  Sokak hayvanları barınağı, Canlı Hayvan Pazar tesislerini yaptık.  içme suyu arıtma tesislerini tamamladık, 21 yüzyıl belediyeciliği olan Akıllı kent otomasyon sistemlerini belediyemize kazandırdık.  Sosyal belediyeciliği hayata geçirdik.  27.000 metre alt yapı çalışması yaptık. Tabakhane ve Fatih mahallemizde yeni parklar kurduk.  Kapalı Pazar yeri, asri mezarlığımızın düzenlenmesi ve mezarlık önü oto park gibi 33 proje ve hizmet gerçekleşti.  Beş yılda Belediye olarak da 33 proje ve hizmeti 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.