BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’DEN BİR SEVGİ PROJESİ

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’DEN BİR SEVGİ PROJESİ

“EVDE BAKIM VE TEMİZLİK HİZMETLERİ”

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mahalle ve köylerde seçim çalışmalarını yürütürken yaptıklarının yanında yapacağı projeleri de açıklamaya devam ediyor. Başkan Şahin geçtiğimiz günlerde yeni dönem projelerini muhteşem bir tanıtım programı ile açıklamıştı.  Başkanın yeni dönem projeleri arasında “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti” projesi de bulunuyor. Başkan Şahin bu proje hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Biz vatandaşlarımızın elini sıkarken, onlarla kucaklaşırken, dertleriyle dertleşirken rol yapmıyoruz. Biz insanlarımızın mutlu ve acılı günlerinde sadece seçim zamanlarında beraber olmuyoruz. Belediye başkanı olmadan öncede olduktan sonrada şuanda da aynı duygunun insanıyız. ALLAHIN izniyle bundan sonrada aynı duygu ve davranışlarla hareket edeceğiz. Bugüne kadar 5 yılda ihtiyaç sahibi on binlerce insanımıza ulaştık. Şimdi ise yep yeni bir projeyi daha uygulayacağız.  Bu projemiz bir sevgi projesidir. Bir sosyal belediyecilik Projesidir.
Projemizin üç unsuru bulunacak bunlar:
- Sağlık Personeli
- Temizlik Personeli
- Evde Bakım Nakil aracıdır.

Bu üç unsur ile projemizi uygulayacağız. Bu projemizin ana unusru insandır. Bizim insanımız çekingendir, utangaçtır. Özellikle bakıma muhtaç insanlarımızın, ‘karşı tarafı yormayayım, eziyetim olmasın’ diye çok yakınlarına bile rica edemedikleri oluyor. Hayata geçireceğimiz evde bakım ve temizlik hizmetleri uygulaması ile sağlık personelimiz tarafından bu insanlarımız evlerinde ziyaret edilerek, tedavileri yanı sıra temizlik personelimiz ile de ev temizlikleri yapılacaktır.

Evde Bakım Hizmetleri Nedir?
Evde Bakım, gerek teşhis ve tedavi sonrası bakım sürecinde, gerek kronik bir hastalığın takibinde, gerekse herhangi bir sağlık problemi olmaksızın koruyucu sağlık ve tetkik hizmetlerinin verilmesi süreçlerinde, ihtiyaç sahiplerine kendi ortamlarında sağlık bakımı hizmetlerinin verilmesidir.

Evde bakım hizmetinde amaç, günlük yaşam şartlarını en az etkileyerek en doğru tedaviye ulaşmak yolu ile hastalığın ve yetersizliğin etkilerini en aza indirmek ve aynı zamanda hastanın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu hizmet ayrıca; evde kalmayı tercih eden ve tedavisi, bakımı devam eden; ancak yakın aile çevresi ve arkadaşları tarafından bakımı gerçekleştirilemeyenler için gereklidir. BİZ DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE İNSANLARIMIZA " YALNIZ DEĞİLSİNİZ" DİYORUZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.