BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: YÜREĞİMİZDE İNSANIMIZA SEVGİMİZ AKLIMIZDA BAFRA’YA HİZMET SEVDAMIZ VAR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: YÜREĞİMİZDE İNSANIMIZA SEVGİMİZ AKLIMIZDA BAFRA’YA HİZMET SEVDAMIZ VAR

Bafra Belediye başkanı ve AK parti Belediye başkan adayı Zihni Şahin gündüz şehir merkezinde halk ve esnaf ziyaretleri akşam ise köy ziyaretleri ile aralıksız olarak seçim çalışmalarını yürütüyor.

A+A-

Başkan Şahin ziyaretlerini AK parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven,  ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştiriyor. Başkan Şahin’e mahalle ve köy ziyaretlerinde yoğun ilgi gösteriliyor ve destek veriliyor.

Başkan Şahin ve ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven gündüz emirefendi mahallesi ve bulvar mevkiinde esnafları bir bir ziyaret ettikten sonra akşam ise köy ziyaretlerinde bulunda. Başkan Şahin ve İlçe Başkanı Yurduseven

YAKINTAŞ KÖYÜ MEYDANINDA 
GÜMÜŞYAPRAK GERZELİLER MAHALLESİ KAHVESİNDE
OSMANBEYLİ KÖYÜ KÖY ODASINDA
ELİFLİ KÖYÜ KÖY ODASINDA

Vatandaşlara hitap ettiler.

Başkan Zihni Şahin” Yüreğimizde insanımıza sevgimiz aklımızda ise Bafra’mıza hizmet sevdamız var. Bugüne kadar bu anlayış içinde olduk. Bundan sonrada bu anlayışımız devam edecektir. 5 yılda 33 proje ve hizmeti halkımızın hizmetine sunduk. Bafra’mızı yarınlara hazırlayan bir çalışma içinde hareket ettik. Yeni projelerimizle de Bafra’mızda ki değişim ilçe merkezi ve köy ayrımı olmadan devam edecektir. Yeni bütün şehir yasası sonucu büyükşehir belediyemiz ile birlikte bu hizmetler daha da artacaktır. “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.