BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN İKİ GÜNDE 10 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN İKİ GÜNDE 10 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte iki günde 10 köy ziyaret etti.

A+A-

Başkan Şahin ve beraberindeki heyet Derbent, Gazibeyli, Şeyhulaş, Çataltepe, Keresteci, Azay, Müstecep, Gökçekent, Gökçesu ve Barış köylerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Şahin’e vatandaşlar büyük ilgi ve sevgi gösterdi.

Başkan Şahin köylerde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:  Köylerimizde halkımızla beraber olduk. Köylerimizde misafir olurken köylerimizin problemleri hakkında da bilgi alıyor, yerinde tespitler yapma imkânımız oluyor. Olayı sadece bir seçim çalışması olarak görmüyoruz. Çok değerli hemşehrilerimin konukseverliğine ve sevgilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim hayatımız zaten halkımızın içinde geçti. Bugünde halkımızın arasındayız. Bütün şehir yasası ile bu beraberliğimizin artık hizmet boyutu da olacak. Belde ve köylerimizle ilgili öncelikli hedefimiz içme suyu, yol ve ulaşım problemlerini sona erdirmektir. Şehirde olan hizmetleri de belde ve köylerimize taşımaktır. Bu hizmetleri yapabilecek güce sahibiz. Bütün şehir yasasından belde, köyleri ve ilçe merkezimiz ile en karlı Baframız çıkacaktır.

Başkan Şahin yaptığı açıklamalarda ise şunları söyledi:  Toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklıyoruz. Sadece hizmet etmeyi düşünüyoruz. Aklımızda sadece Bafra var. İnsanlarımız var. 5 yılda 33 proje ve hizmeti insanımızla buluşturduk. Önümüzdeki beş yılda da İnşallah 40 proje ve hizmeti hayata geçireceğiz. Bafra’nın yüz yıllık hayali olan, vizyonunu değiştirecek, insanlarımızın da sosyal hayat standartlarını yükseltecek Kızılırmak sedde projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bafranın yarınları daha güzel olacak. Halkımız bunu biliyor ve görüyor. “ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.