BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: HEMŞEHRİLERİM HİZMET HUZUR VE İSTİKRAR İSTİYOR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: HEMŞEHRİLERİM HİZMET HUZUR VE İSTİKRAR İSTİYOR

Bafra Belediye Başkanı ve AK PARTİ belediye başkan adayı Zihni Şahin seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor.

A+A-

Başkan Şahin AK partide Başkan ve yöneticilik yapmış olanlarla bir araya geldi. AK parti ailesinin birlik ve beraberliğini sergilediler. Başkan Şahin daha sonra Dededağ köyü ve Doğanca Beldesinde ise havai fişekler ve konfetiler eşliğinde büyük kalabalıklar tarafından karşılandı. Bu programlara Samsun Milletvekili Ahmet Yeni katılarak konuşmalar yaptı.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARTİZANLIK YERİ DEĞİL

Başkan Şahin konuşmalarında şunları söyledi: Hiçbir vatandaşımız arasında ayırım yapmadan hizmet ettik. Gece ve gündüz hemşehrilerimizin hizmetkârı anlayışı ile çalıştık. Yalan değil, hizmet ürettik. Partizanlık yapmadık. Tüm hemşehrilerimi kucakladım. Bundan sonrada böyle olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerim hizmetlerin devamını, huzurun sürmesini ve istikrarı istiyor.

HİZMETLERİMİZİ KENDİLERİ ANLATMAYA BAŞLADI

Önce Bafra’yı hayalle yönettiler, Bafraya çivi çakmadılar dediler. Gençlik merkezini yıkacağız diye dedikodu çıkartıldı. Gençlik merkezimizde 28 kursta 2.800 çocuğumuz ve gençimiz eğitim alıyor. Bu sayı hızla artıyor. Yakında 5.000’ne ulaşacak. Bu çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerini dahi düşünmemek, yıkacağız diye akıldan bile geçirmek çok yanlış bir anlayıştır. Çivi çakılmadı diyenler Şimdi ise doğal gaz, kapalı spor salonu, futbol kompleksi, yeni şehir stadı, yeni hastane, TOKİ konutları, Alparslan Türkeş Parkı, Gençlik merkezi, yollar, Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu diye anlatıp şunu hükümet yaptı bunu ise belediye yaptı diye hizmetleri saymaya başladılar. Belediye olarak hepsinde katkımız var. Hükümetimize teşekkür ediyoruz. Esas olan Bafra’ya hizmetin yapılmasıdır.

YALANLARLA YENİ HASTANEMİZ İÇİN HALKIMIZ RAHATSIZ EDİLİYOR

Yeni yapılan hastanemiz için su basıyor, hastane kayıyor, yıkılacak diye insanlarımıza yalan konuşanlar var. İnsanlara böyle yalan konuşulur mu?  Orada yüzlerce doktor, ebe, hemşire sağlık personeli ve memur işçi çalışıyor. Öyle bir şey olsa insanlar güvenliklerini canlarını tehlikeye atar mı? Hipokrat yemini etmiş doktorlarımız orada hasta yatırır mı hasta bakar mı? Bunu düşünemeyecek kadar yalana kapılmış. Yalan makinesi olmuşlar. Yaptıkları bir şey olmayanlar, hizmet üretemeyenler çareyi hizmetleri karalamakta bulmuşlar.

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKIMIZI SEÇİMLERDEN SONRA HEP BERABER AÇACAĞIZ

Devlet ve millet adamı Merhum Alparslan Türkeş Beyin adını taşıyan parkımızı yeniledik. Kısa bir süre sonra tamamlanacak. Açılışını seçimlerden sonra halkımızla beraber yapacağız. Parkımız yılın 365 günü hizmet verecek. Şimdi bu hizmetede laf ediyorlar. Aydınlatması yeterli değil diyorlar. Bitmemiş, açılmamış bir parkın aydınlatması hakkında konuşuyorlar. Daha ne binaların ışığı yakıldı, nede tüm aydınlatmalar açıldı. Yalanla siyaset olmaz. Siyaset hizmet için yapılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.