BAŞKAN ŞAHİN EV MÜJDESİ VERDİ

BAŞKAN ŞAHİN EV MÜJDESİ VERDİ

Bafra'da çöplerden plastik ve kağıt toplayan evli ve iki çocuk babasına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, mahalle sakinlerince satın alınan arsanın üzerine ev yapma sözü verdi.

A+A-

Bafra'da çöplerden plastik ve kâğıt toplayarak geçimini sürdüren, mahalle sakinlerince para toplanıp arsa satın alınan aileye umut oldu. Başkan Şahin ilgili birim müdürleri ile aileyi ziyaret etti. Ailenin yaşam koşullarının zor olduğunu gören Başkan Şahin Kemalpaşa Mahallesi muhtarı Salih Soylu'nun da girişimleri sonucu mahalleli tarafından alınan arsaya ev yapma sözü verdi.

Bafra Belediyesince aileye maddi ve gıda yardımı yapılmasının ardından yeni yapılacak evin kaba inşaatını üstlenen Başkan Şahin, "Bu konuda herkes üzerine düşeni yapıyor, mahalleli arsa almış. Biz de durumu yerinde gördük ve kaba inşaatı en kısa sürede başlatacağız. Kendilerini ziyaret ederek müjdeyi bizzat vermek istedim. Mesai arkadaşlarıma talimatı verdim biran önce yeni evlerine kavuşmaları için çalışmaları başlatacağız" diye konuştu.

Devletin milletin kendilerine sahip çıktığını söyleyerek gözyaşlarına hâkim olamayan Fatma Yursel, "Eşim ile ben kuru ekmek yer yaşardık ama çocuklarımıza sahip çıkılması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz. Bizlere destek olan herkese başkanımıza, kaymakamımıza, muhtarımıza, mahalle halkına ve yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun" dedi.

baskan-sahin-ev-mujdesi-verdi-(2).jpgbaskan-sahin-ev-mujdesi-verdi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.