BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: BİZ VARSAK SİZ VARSINIZ DÖNEMLERİ ÇOK GERİLERDE KALDI

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: BİZ VARSAK SİZ VARSINIZ DÖNEMLERİ ÇOK GERİLERDE KALDI

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin seçim çalışmalarına kendi köyünün güzergahlarında devam etti.

A+A-

Köseli , Yeşilköy, Evrenuşağı, Çalköy, Sürmeli  ve kendi köyü olan Uluağaç köyünde hemşehrileri ile beraber oldu. Başkan Şahin’i köy ziyaretleri sırasında bir de sürpriz bekliyordu. Bafralı hemşehrisi ve AK parti Samsun milletvekili Ahmet Yeni başkan Şahin’in programlarına bir kez daha iştirak ederek ziyaretlerde bulundular.Her programa olduğu gibi bu programda AK parti Bafra ilçe başkanı Tuncay Yurdusven’de iştirak etti.

Başkan Zihni Şahin çok çarpıcı açıklamalar yaparak şunları söyledi: Biz demokraside millet iradesine inanıyor ve başka bir irade tanımıyoruz. Biz varsak siz varsınız diyerek halkımıza tepeden bakan siyaset anlayışları geride kaldı. Milletimiz bu anlayışı ret etti.  Biz diyoruz ki Millet varsa biz varız. Siz varsanız biz varız. Halkımıza şunu samimiyetle söylüyoruz: Siz varsanız, milletvekili var, siz varsanız belediye başkanı var. Siz varsanız biz varız.

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: 5 yılda bir yada iki proje ve hizmet yapılması dönemleride geride kaldı. ALLAHA şükür o dönemlerden  5 yılda 33 proje ve hizmet yapmak, 41 proje ve hizmet için kolları sıvamak ve hazırlığını tamamlamak dönemlerine ulaştık. Bizim inancımız ve anlayışımızda Milletine sevdalıysan çalışacaksın vardır. Biz bu sevdayla hareket ettik. Sadece seçim dönemlerinde halkın içine çıkmayacak her zaman halkın içinde ve halkın adamı olacaksın. ALLAHA şükür milletimizden kopmak, hep beraber olduk.  Bu makamlar gurur ve kibir makamları değil. Halka hizmetkar olma yerleridir.  Böyle olduk. Bu anlayışla çalıştık. Ben inanıyorum ki Kendimizi halkımızın hizmetkarı olarak görürsek bundan Bafra ve insanlarımız kazançlı çıkar. Bu düşünce ile hizmet etmeye gayret ettim. Bundan sonrada gayretlerim bu anlayışa uygun olacaktır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.