BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARTİZANLIK YERİ DEĞİLDİR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARTİZANLIK YERİ DEĞİLDİR

Bafra Belediye Başkanı ve AK PARTİ Bafra Belediye Başkan adayı Zihni Şahin Fevzi Çakmak ve Fatih Mahallelerinde muhteşem kalabalıklar tarafından sevgi seli ile karşılandı.

A+A-

 Fatih Mahallesinde ki mitinge Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun AK Parti İl başkanı Fuat Köktaş’da katlarak vatandaşlara hitap ettiler. 

PARTİZANLIK BAFRAYA ZARAR VERİR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:  Bir partiden aday olarak seçime girersiniz. Bu sürecte kendinizi ve anlayışınızı da ortaya koyarsınız. Bu anlayışınız bu adaylık sürecinde kendini gösterir. Partizanca tavırlar yanlıştır. Tüm Bafra’yı kucaklayacak şekilde olunmalıdır. Başkan olduğunuzda yakanızda parti rozeti değil, Bafra’nın rozeti olmalıdır. Partizanca bir anlayış Bafra’ya zarar verir. Bizim yakamızda Baramızın rozeti, yüreğimizde her hemşehrimizin sevgisi, aklımızda ise Baframıza hizmet sevdamız bulunuyor.

HALKIMIZ ve ÇOCUKLARIMIZ ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKINA AKIN ETTİ

Pazar günü öğrencilerimizin üniversite sınavı vardı. Hepsine başarılar diliyorum. Havada güzeldi. Hemşehrilerim çocuklarıyla beraber daha bitmemiş olmasına rağmen yenilemekte olduğumuz devlet ve  millet adamı merhum Alparslan Türkeş Bey’in adını taşıyan parkımıza akın ettiler. Çimelerde top oynadılar, oyun gruplarında eğlendiler, gezdiler ve dolaştılar. Bende onlarla beraber oldum. Bizlere teşekkür ettiler. Bir kez daha çok büyük bir mutluluk yaşadım ve duygulandım. Hemşehrilerime ve çocuklarımıza vefaları için sonsuz teşekkürler ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.