BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: 17 İLÇEMİZDE SEFERBERLİK HALİNDE ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: 17 İLÇEMİZDE SEFERBERLİK HALİNDE ÇALIŞIYORUZ

Samsun Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede BSK, Beton yol ve Satıh kaplama yol çalışmaları tam bir seferberlik halinde devam ediyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesinin iş makineleri, araç ve gereçleri 17 ilçenin değişik mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları kapsamında Canik Atatürk Mah. Ulaşım yolunda BSK, Atakum 914. Sokakta BSK çalışmaları tamamlandı. Tekkeköy 655. Caddede BSK yol, 19 Mayıs ilçesi Düzköy mahallesi beton yol kaplama, Atakum İncesu Mahallesi Adnan Kahveci caddesi sathi kaplama, Terme Ambartepe Mah. Grup yolunda beton yol, Atakum Huzurevi civarı ulaşım yollarında BSK çalışmaları ise devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından sürdürülen bu çalışmalar sonucunda Kocalar merkez, Kocalar ve Avut ana bağlantı yolunda ise sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. İlkadım,  Bafra, Çarşamba, Ladik, Kavak, Alaçam, Salıpazarı, Ayvacık, Havza, Ladik, Yakakent, Asarcık, Vezirköprü ilçelerinde BSK, Satıh Kaplama ve beton yol çalışmaları yanı sıra yol genişletme, zemin sağlamlaştırma ve iyileştirme, yama ve temizlik çalışmaları sürüyor.

ALT YAPI VE YOL İNSANLARIMIZIN TEMEL İHTİYACIDIR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tüm çalışmalarımızda gönül ve hizmet belediyeciliğini esas alıyor. Ortak akla önem veriyor, insanlarımızla bir ve beraber oluyoruz. İçme suyu, arıtma ve atıksu tesisleri, kanalizasyon ve yağmur suyu deşarz hatları gibi alt yapı hizmetleri ile yol yapımına önem veriyoruz. Bu iki husus insanlarımızın en temel ihtiyaçlarıdır. Bu nedenle bu konularda ki problemleri çözmeye kararlıyım. Bunun için seferberlik halindeyiz.

TÜM BİRİMLERE VE EKİPLERE SEFERBERLİK TALİMATI VERDİM

Alt yapı konusunda 75 projemiz devam ediyor. 152 milyon tutarında da 4 yeni yatırım yapıyoruz. 5 ayda ise 17 ilçemizde 455 kilometre yol yaptık. Ayrıca zemin iyileştirme ve sağlamlaştırma, genişletme ve yama gibi çalışmalarımızda sürüyor. Alt yapı ve yol konusunda tüm birim ve ekiplerimize talimat verdim. Bu konuda seferberlik halinde çalışacaklar. Bu iki konuda önemli çalışmalar yapılmıştı. Biz bunu devam ettirmeye ve daha ileriye taşımaya kararlıyız. Alt yapı ve yol konusunda problemi olmayan bir şehir olmaya kararlıyız. Samsunumuzu alt yapı ve yol konusunda örnek bir şehir yapacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.