Başkan Yurduseven’den 18 Mart Mesajı

Başkan Yurduseven’den 18 Mart Mesajı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Başkan Yurduseven şu sözleri söyledi, ”Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin hür yaşama aşkının ibret verici bir mücadelesidir. Çanakkale’de Türk milleti binlerce şehidinin kanıyla tarihe ‘Çanakkale Geçilmez’ gerçeğini altın harflerle yazdırmıştır. Bu zaferle milletimiz, olumsuzluklar ve imkansızlıklar içerisinde de olsa yüksek bir inançla kendisinden kat kat güçlü olan devletleri mağlup edebileceğini göstermiştir.

Çanakkale Zaferi, milletimizin yüksek manevi değerlerinin, birlik ve bütünlüğünün simgesidir. Bu zafer ile sadece bir milletin hayatta kalması değil, aynı zamanda geleceği de belirlenmiştir. Çanakkale’de gösterilen azim ve irade, milletimizin bağımsızlığa olan inancını perçinlemiş ve İstiklal Savaşı’nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 98. yıldönümü vesilesiyle, milletimizin birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukların üstesinden gelebileceğini bir kez daha hatırlatıyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz.“ dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.