Başkan Yılmaz’dan Bafra TSO’ya Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Bafra TSO’ya Ziyaret

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ve beraberindeki heyet ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Bafra Kızılırmak Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Oda seçimleri sonucunda tekrar görevlerine devam eden Bafra Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’ı ve Yönetime görevlerinde başarılar diledi.
Bafra TSO Başkanı Başar ‘ Bundan önceki dönemde olduğu gibi Bafra ve Bölgemizde ki Meslek Odaları ve Kooperatiflerle istişare halinde olacak ve Bölgemize katma değer sağlayacak projelerde ortak akıl yürüteceğiz’ dedi. Gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için Bafra Kızılırmak Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ve Meslek Odası Başkanlarına memnuniyetlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mustafa Öcal, Bafra Kızılırmak Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Marangozlar Odası Başkanı Aydın Ev, Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Elektrikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız ve Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin katıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.