BAŞKAN YILMAZ: “ÜLKEMİZ GELECEĞE KOŞUYOR”

BAŞKAN YILMAZ: “ÜLKEMİZ GELECEĞE KOŞUYOR”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemiz geleceğe hızlı ve emin adımlarla koşmaktadır. Allah'ım bu istikrarımıza gölge düşürmesin" dedi.

A+A-

AK Parti'nin 12. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Samsun il binasında kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama öncesi konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "11 yıldır ülkemiz çok şükür Cumhuriyet tarihi boyunca hiç görülmeyen ölçekte tek parti iktidarıyla yönetilmektedir. Gerek ekonomide, kalkınmada toplumun her kesimindeki istikrar ve güven ortamı ülkeyi ileriye taşımaktadır. Bu 12 yıl içerisinde dünyada birçok sorunlar olmuştur. Bunlardan en önemlisi de ekonomik krizdir. 2002'den sonra dünyada yaşanan krizlerden etkilenmemiş ve dünya siyasilerini ve ülke yöneticilerini hayrete düşüren bir kalkınma hızı yakalamıştır. Ülkemiz geleceğe hızlı ve emin adımlarla koşmaktadır. Allah'ım bu istikrarımıza gölge düşürmesin" diye konuştu. 
Yabancı misyonların kendisine ülke başarısıyla ilgili sorular sorduğunu söyleyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "2014 yılı içerisinde 2016'ya kadar ülkemizde yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacaktır. Partimiz bu seçimleri büyük bir başarıyla sonuçlandırarak, istikrara istikrar katarak ülkemizi geleceğe taşıyacaktır. Ülkemizin önünde 2023 vizyonu var. 2023 vizyonuna bu istikrarla girdiğimizde dünyanın yıldızı parlayan en büyük 10 ekonomisinden birisi olacağını heyecanla izlemekteyim. Gecede 3-4 saat uyuyan bir başbakana sahibiz. Bana bazen yabancı misyonlar soruyor ‘Bu başarı nasıl oluyor acaba’ diye. Ben de cevap olarak söylüyorum diyorum ki, 'Benim başbakanım gecede 3-4 saat uyku uyuyor. Gecenin 01.00 veya 02.00’sinde benim şehrimle ilgili bir olayı duyduğunda beni telefonla arayarak soran bir başbakan var'. Ben iyi biliyorum ki beni arayan başbakan o günün sabah 04.00’te de ayaktadır. Ondan sonraki günde ondan sonraki günde böyledir. Allah’ım bizi mahcup ettirmesin. Allah’ım, ülkemize hayırlı bir gelecek, başbakanımıza nice uzun yıllar ülkemize hizmet etme direnci ve azmi nasip etsin" diye konuştu.
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuki İşler Başkanı Alaettin Bayrak ise kutlama programı öncesinde yaptığı açıklamada, "Bugün 12. yıl dönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin ve gelecekteki bizlerin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır. Milletimizden aldığımız emaneti koruyup kollamaktır. Var gücümüzle çalışmaya, kardeşliğin adresi olmaya devam edeceğiz. Daha iyisini yapmak için, milletimize hizmet için, Samsunumuz ve Türkiye için durmak yok, yola devam diyor, AK Partimizin yeni yaşının ülkemize, milletimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuki İşler Başkanı Alaettin Bayrak, il yönetim kurulu üyeleri ve bazı ilçe başkanlarının katılımıyla yaş günü pastası kesildi.
Pasta kesiminde Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, parti mensubu bayanlara, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuki İşler Başkanı Alaettin Bayrak ise gazetecilere pasta ikramında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.