BAŞKAN  YILMAZ BENGÜ'DE TÜTÜN KIRDI

BAŞKAN YILMAZ BENGÜ'DE TÜTÜN KIRDI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra’dan dönerken uğradığı bir köyde, çocukluk yıllarında yaptığı gibi tarlada tütün kırıp tütün dizdi.

A+A-

Bafra’nın Bengülüler köyünde yapılan Karakucak Güreş Şenliği’nden dönen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yol üzerindeki Komşupınar köyünden geçerken tarlalarında tütün kıran çiftçi aileyi gördü. Makam aracını durduran ve tarlada çalışan ailenin yanına giden Başkan Yılmaz, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra tütün tarlasına girdi.
Önce şaşıran sonrasında ise mutlu oldukları gözlenen aile ile birlikte tütün kıran Başkan Yılmaz’ın sevinci de gözden kaçmadı. Çocukluk yıllarında Çarşamba’da çiftçilikle uğraşan ailesi ile birlikte günlerce tütün kırıp tütün dizen Başkan Yılmaz, hem nostaljik bir an yaşadı hem de bu konudaki becerisinden hiçbir şey kaybetmediğini göstermiş oldu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır’la birlikte bir süre tütün kıran Başkan Yılmaz daha sonra da ailenin tütün dizdiği mekana geçti ve tütün dizme iğnesini eline alarak bir süre tütün dizdi. Başkan Yılmaz daha sonra çiftçi aile ile sohbet ederek kendisini yeniden çocukluk anılarına döndüren anlar için teşekkür etti ve esenlikler dileyerek köyden ayrıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum