BAŞKAN YILMAZ, BAFRA’DA TOPLANTI YAPTI

BAŞKAN YILMAZ, BAFRA’DA TOPLANTI YAPTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçimler öncesi ve seçim sonrası yapılması gerekenlerle ilgili Bafra ilçesinde bir toplantı yaptı.

A+A-

Bafra Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye bürokratları katıldı.
İl Başkanı Fuat Köktaş, “Büyükşehir Belediyesi’nde Yusuf beyle devam kararından sonra ilçelerimizde nasıl bir strateji belirlememiz gerekiyor ve seçim öncesi stratejilerimiz neler olmalı bunları konuşmak için bir araya geldik. Öncelikli sorunlar, ortak kısa vadeli öncelikli sorunları tartışalım ve Büyükşehir’in hinterlandına giren tam şehir yasasından sonra çalışma sistemimiz nasıl olmalı, zaman kaybetmemek hemen adına bütün ilçelerimizde toplantı yapma kararı aldık. Bugün ilkini Bafra’dan başlatıyoruz. Amacımız insanlarımıza hizmet etmek” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Önümüzdeki süreci yönetmek için Özel İdare kapsamında yürüyen işlerimiz var. İlçe belediyelerimiz, belde belediyelerimiz kapsamında işlerimiz var. Ama bu işlerin bazıları çeşitli nedenlerle yavaş ilerleyen veya çeşitli imkansızlıklarla durma noktasında olanlar olabilir, bunların nedenleri olabilir. 30 Mart’a 4 ay kadar kısa bir süre var ve 30 Mart seçimlerinden sonra da bilindiği gibi 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimi, onu takip eden zaman içinde genel seçim gibi süreçler var. O bakımdan hizmetin devamlılığını, hizmetin akışını aksamadan devamlılığını sağlayabilmek ve bizim de 2014’ü takip eden günlerde de Bafra’mız üzerinde yapacağımız aksiyon hareketini, büyük dönüşüm hareketini, bugüne kadar Özel İdarelerimizle verilmeye çalışılan hizmetleri yapmanın hazırlığına başlamadan önce sizlerle böyle bir toplantı organize edelim istedik” diye konuştu. 
Toplantıda, ilçe ve belde belediyeleri ile İl Özel İdaresi sorumluluğunda yürüyen ve yapılması gerekenler projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

20131210aw000547_01.jpg20131210aw000547_03.20131210154428.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.