BAŞKAN YILDIZ; HAKSIZ BİR CEZA VERİLİRSE TAKIMIMIZI LİGDEN ÇEKECEĞİZ !!!

BAŞKAN YILDIZ; HAKSIZ BİR CEZA VERİLİRSE TAKIMIMIZI LİGDEN ÇEKECEĞİZ !!!

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 7 haftasında geçtiğimiz Pazar günü saat 13.30 liginin en önemli karşılaşmasında 1930 Bafraspor kendi sahası seyircisi önünde konuk ettiği Atakum Belediye spor karşılaşması 1-1 devam ederken...

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 7 haftasında geçtiğimiz Pazar günü saat 13.30 liginin en önemli karşılaşmasında 1930 Bafraspor kendi sahası seyircisi önünde konuk ettiği Atakum Belediye spor karşılaşması 1-1 devam ederken uzatmaların 95 dakikasında çıkan istenmeyen saha olayları dolayısıyla orta hakem Tuğrul Akkoyun’lu tarafından tatil edilmişti.

 

Bu saha olayları dolasıyla 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimi Kulüp Binasında basın açıklaması yaparak yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını ve asla tasvip etmediklerini belirtti. Bu olaylarda ev sahibi olarak günah keçisi seçilmeye çalışıyoruz. Olayların başlangıcında sadece 1930 Bafraspor taraftarı ve sporcular dahil olmuş gibi lanse edildi. Lakin kamera görüntülerine bakılırsa saha içinde rakip takımın taraftarı yedek kulübesindeki tüm futbolcular sahanın içine girmişlerdi.

 

Saha içindeki olayların başlangıcına gelirsek, beraberlik golünü kalemizde gördükten sonra, santra ile oyuna başladık. Santrada atışında futbolcumuz Kerim topu arkadaşı Selami’ye gönderiyor. Burada Selami’ye arkadan Atakum Belediyespor’lu futbolcu orta hakem Tuğrul Akkoyu’nun gözünün önünde  sert müdahalede bulunuyor, ne hikmettir ki oyun Atakum Belediyespor lehine devam ediyor. Oyunun devamında Atakum Belediyespor bizim kalenin sağ tarafından geliştirmiş olduğu kontra atakta savunma oyuncumuz Oğuz’la rakip takının futbolcusunun arasında kalan topu uzaktan yakında alakası olmadığı halde bizim oyuncumuza yapılan yüzde yüzlük faali es geçerek orta hakem futbolcumuzun topu elle ellediği gerekçesiyle Atakum Beldespor’a lehine hemen düdüğünü çalarak atış verdi. Oyuncumuz Oğuz refleksle oyunu eline alarak Atakum Belediyespor futbolcularına hemen vermek istemedi. Bunun üzerine 12 ve 7 numaralı iki Atakum Belediyespor futbolcusu, futbolcumuza sert şekilde fiili müdahalelerde bulundu. Hatta kamera görüntülerini iyi analiz edersek 12 numaralı Atakum Belediyespor futbolcusu futbolcumuz Oğuz’a topu almak için kafa darbesinde bulunuyor. Ondan sonra gelişen istenmeyen olaylar saha da ceyran etmeye başladı. Daha akebinde pozisyonun olduğu bölgede Atakum Belediyespor yedek kulübesi yakın olduğu için yedek futbolcular ve teknik heyeti başta olmak üzere saha girdiler, hatta bir Atakum Belediyespor taraftarı misafir tribünden saha içinde atlaması sonucu saha da yaralandı. Yaralı taraftar Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bundan sonra bizim yedek kulübemiz ve teknik heyetimizde saha içine girerek olayları ayırmaya çalıştı. Bazı taraftar gurubu maçı daha çok gererek kışkırtarak olaya tamamen müdahil olmuşlardır. Her ne kadar bu olaylar rakip takım ve taraftarı sebebiyet vermiş olsa da 1930 Bafraspor Kulübü olarak yaşanan olaylardan dolayı oldukça üzgünüz. Keşke yaşanmasaydı, Keşke sadece futbol oynayabilseydik, ama maalesef bir takım insan yüzünden bu istenmeyen olayı yaşadık.

İddialara göre, 1930 Bafraspor ile Atakum Belediyespor arasında Amatör Liginin 7. Haftasında oynana önemli müsabakanın orta hakemi Tuğrul Akkoyun’un Atakum doğumlu olduğu, ve orada yaşadığı söz konusu olup bu müsabakaya atanması kafalarda soru işareti bırakmıştır. Maç boyunca takdir haklarını, özellikle takımımızın 10. Dakikasında yüzde yüz penaltımızı verilmemesi ve rakibimizin 1-0 mağlup olmasından sonra futbolcularımızın rakip futbolcuya değmesi ve rakip futbolcunun hemen kendini yere atması sonucu, orta hakemin takdir haklarının Atakum Belediyespora kullanmıştır. Ayrıca 150 binlik nüfuslu 1930 Bafrasporumuzun haklarını kimseye yedirmeyiz, bu kulüp buraya emeklerle gelmiş ve her parçasında alın teri bulunmaktadır. Biz futbol oynayıp futbolumuzla ön plana çıkmak ve Bafrasporu hakettiği  yerlere taşımak istiyoruz.

Bu istenmeyen olay nedeni ile bir çok kulüp başkan ve yetkilileri şahsımı arayarak haklı olduğumuzu ve destek olacaklarını iletmişlerdir. Sadece bu maç değil lig başından beri Atakum Spora tanınan insiyatif birçok kulübün eleştirisine sebebiyet vermektedir. Yakın zamanda diğer diğer kulüplerin de bu konuya ilişkin açıklamada bulunacaklarını belirtmişlerdir.

Bu olay sebebi ile kulübümüze haksız bir ceza verilirse takımımızı ligden çekeceğiz’’ dedi.

bafraspor-2-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.