BAŞKAN VEKİLİ ÇAKIN,'KAVAK'TA KALİFİYE ELEMAN YETİŞECEK'

BAŞKAN VEKİLİ ÇAKIN,'KAVAK'TA KALİFİYE ELEMAN YETİŞECEK'

Kavak Belediyesi Başkan Vekili Orhan Çakın,"

A+A-

Belediyemiz ile Kavak Halk Eğitim  Merkezi ve İşkur işbirliği ile açılacak olan kurslar sayesinde İlçemizde  kalifiye eleman sorunu böylece kökten çözülmüş olacaktır" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven Kavak Belediyesi Başkan Vekili Orhan Çakın'ı makamında ziyaret ederek açılacak olan kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Başkan Vekili Çakın yaptığı açıklamada,"Bahçıvanlık, Kaynakçılık ve KPSS kurslarının açılacağız  ilçemizdeki kalifiye eleman ihtiyacı sorununa çözüm olacağını ve  bu kursların ilçemize çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.
 
'İLÇEMİZDE EĞİTİMLİ GENÇLERİMİZ OLACAK'
Kavak Belediyesi Başkan Vekili Orhan Çakın Çakın,"Gerek mesleki kurslar gerekse KPSS kursu sayesinde gençlerimizin eğitimli birer birey olması ve ilçemize faydalı işler yapması bizleri çok mutlu edecektir. Bu kapsamda sayın müdürümüz Yusuf Tanrıöven ile görüşmelerimiz oldu kendisi bu konuda bizlere çok yardımcı oldu. Şuan çalışmalarımız hız kazandı çok yakında bu kurslar ile ilgili duyurumuz yine belediyemiz aracılığı ile yapılacaktır" diye konuştu.
Köksal ÖNER

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.