Başkan Uyar'dan İlçe Protokolüne İftar

Başkan Uyar'dan İlçe Protokolüne İftar

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, ilçe protokolüne Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonunda iftar yemeği verdi.

A+A-

Alaçam Belediyesi Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonunda gerçekleşen iftar yemeğine Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar,Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdür Sezai Tural,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İleri, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Güreş, Alaçam Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Radi Şen, Nufus Müdürü Kemalettin Taşdelen, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan,MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, MHP Milletvekili Adayı Yakup Akın,Alaçam Belediyesi Meclis Üyeleri, Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe, Engelliler Derneği Başkanı VahideTopal , Alaçamspor yönetim kurulu üyeleri, Alaçam Belediyesi Birim Amirleri ve muhtarlar katıldı.

İftarda selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Hadi Uyar; ‘’Burada hep birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Ramazanın bereketi bizi bir araya getirdi. Her sene olduğu gibi bu sene de kamu iftarlarımızı icra ediyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının birlik ve kardeşliğin pekişmesi için güzel bir fırsat olduğunu belirtmek isterim. Kurumlar arası iletişim ve diyalogun kuvvetlendirilmesi münasebetiyle mesai içerisinde sürekli birlikte olduğumuz kamu çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya toplandık. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık.” dedi. İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar;Ramazan ayının tüm İslam Alemine barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

baskan-uyardan-ilce-protokolune-iftar-1.jpgbaskan-uyardan-ilce-protokolune-iftar-2.jpgbaskan-uyardan-ilce-protokolune-iftar-3.jpgbaskan-uyardan-ilce-protokolune-iftar-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.