Başkan Uyar: "Süper Lig hayalimizi masa başında bırakmak istemiyoruz"

Başkan Uyar: "Süper Lig hayalimizi masa başında bırakmak istemiyoruz"

Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Yılport Samsunspor Klubü Sahibi Yüksel Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine açıklama yaptı.

A+A-

Yılport Samsunspor Klubü Sahibi Yüksel Yıldırım’ın gündeme bomba gibi düşen haklı isyanı ve ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi hakkında suç duyurusunda bulunması ile başlayan tartışmalar üzerine Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar açıklamalarda bulundu.
Uyar açıklamasında,’’ Samsunsporumuzun rakiplerinden Adanademirspor ve Giresunsporun ''Seyircisiz'' oynanması gereken müsabakalarının binlerce taraftar eşliğinde oynanmasını, maruz kalınan haksız rekabeti ve adaletsizliği büyük bir şaşkınlık içinde izledik.
Vatandaşlarımızın tamamen kendi imkanlarıyla Covid-19 belasından kurtulmak için mecbur kaldığı 17 günlük tam kapanmanın henüz ilk günlerinde ''kongreci zihniyetin'' göz yumduğu seyircili müsabakalar, adeta evlerinde mahsur kalan milyonlar ile alay ediyor. 
Yıllardır hasretini çektiğimiz Süper Lig’e bu kadar yaklaşmışken maruz kaldığımız komik hakem hataları ve çifte standartlar taraftarlarımızın ve oyuncularımızın koskoca bir yıllık alınterini masa başında kaybetmesi bizleri çok üzmektedir. Samsunspor'a sahip çıkmak tüm Samsunlu hemşerilerimizin boynunun borcudur.
Şahsım adına Sayın Yüksel Yıldırım ve Yılport Samsunspor Kulubünün hak ettiği şampiyonluğu alabilmesi için elimden gelen ne varsa yapacağımı taahhüt eder, şampiyonluk yolunda şehrimizin klubüne başarılar dilerim.’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.