Başkan Uyar ödüllendirdi

Başkan Uyar ödüllendirdi

Alaçam Belediye başkanı Hadi Uyar Bocce de Türkiye şampiyonu olan öğrencileri ödüllendirdi.

A+A-

2015-2016 sezonu Mersin’de düzenlenen okullar arası Bocce Türkiye Şampiyonu olan Etyemez Alpaslan Gül Ortaokul öğrencileri Aylin EMİR, Satu GÜREL, Selma KALANÇ ve Semra KOÇABAŞ Alaçam Belediye Meclisinin 06.06.2016 tarihin ve 31 sayılı kararları ile Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
Ödül Töreni Etyemez Alpaslan Gül Ortaokulunda yapıldı. Genç Sporculara Ödüllerini Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Dursun UZ, Okul Müdürü Sayın Ahmet ÇELEBİ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Gökhan BOZDEMİR tarafından verildi.

Belediye Başkanımız Hadi UYAR ödül töreninde yaptığı konuşmada "Bir çok okulu eleyerek Türkiye birincisi oldunuz sizleri tebrik ediyorum. Hem Samsun'un hem de Alaçam'ın adını duyurdunuz. Çocuklarımızla gurur duyuyorum, böyle başarıları gördükçe de son derece mutlu oluyorum" dedi. Başkan UYAR öğrencileri tek tek kutlayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.Okul Müdürü Sayın Ahmet ÇELEBİ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Gökhan BOZDEMİR ,Belediye Başkanımız Hadi UYAR'a öğrencilere ve spora verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

baskan-uyar-odullendirdi.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-001.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-002.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-003.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-003.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-004.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-005.jpgbaskan-uyar-odullendirdi-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.