Başkan Tulum'dan merhum Hasan Aslan'a vefa

Başkan Tulum'dan merhum Hasan Aslan'a vefa

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, merhum Hasan Aslan'ın makam arabasını Bafra Belediye Başkanlığı odasında gerçekleştirilen ihalede İstanbul'dan teklif verenlerin katıldığı ihalede 29 bin 350 lira verip vefa örneği göstermişti.

A+A-

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum geçtiğimiz ağustos ayında merhum efsane Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın makam arabasını Bafra Belediye Başkanlığı odasında gerçekleştirilen ihalede İstanbul'dan teklif verenlerin katıldığı ihalede 29 bin 350 lira vererek almış ve büyük bir vefa örneği göstermişti.
Şimdide Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum arabanın bakımını yaptırarak gün yüzüne çıkarttı.

Ve tekrar bir maneviyat göstererek merhum efsane Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın fotoğrafını arabanın arkasına yerleştirerek ,’’EFSANE BAŞKANIN HATIRASI, HASAN ASLAN RAHMET VE MİNNETLE ….’’yazarak duygusal bir mesaj vermiş oldu.

Konu ile ilgili Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum Bafra 55.net’e yaptığı açıklamada,’’ Ağustos ayında yapılan ihalede Merhum efsane başkanımız, bende ayrı bir yeri bulunan Hasan Aslan Başkanımızın makam aracının başka bir memlekete gitmesine gönlüm razı olmadı. Kendi şahsım adına girdiğim ihaleye kazanarak efsane başkanımızın makam aracını aldım. Arabayı husisi olarak kullanacağınım , bu arabaya gözüm gibi bakacağım, arabayı kullandıkça da Efsane Başkanımız aklıma gelecek nur içinde yatsın.

Şimdide arabamın arkasına fotoğrafını yerleştirdim. Benim için büyük bir onur olmuştur." dedi.

hasan-aslan.jpghursit-tulum.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum