Başkan Tosuner, Bayram'da Yaşlıların Ellerini Öptü, Hayır duası aldı

Başkan Tosuner, Bayram'da Yaşlıların Ellerini Öptü, Hayır duası aldı

 Bir dizi Kurban Bayramı Ziyareti yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Uzun yıllar Çiftçilikle uğraşan yaşlı Çiftçilerin Evlerini Ziyaret Ederek Bayramlaştı…

A+A-

Tatil demedi, Bayram demedi…, Tarım'a Emek Vermiş Yaşlı Çiftçileri Tek Tek Ziyaret Ederek Ellerini Öptü Bayramlarını Kutladı.
 Başkan Tosuner; Kurban Bayramı'nı; tatil deyip yan gelip aşağıya yatmadı. Tatil süresince kapı kapı dolaşarak yaşlı Çiftçileri evlerinde ziyaret etti.
Samsun'un Bafra İlçesinde yaşayan Tarıma emek vermiş yaşlı çiftçilerin Kurban bayramı öncesi tespit edip tek tek ziyaret eden Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Yaşlıların ellerini öptü, Bayramlarını kutlayarak hayır dualarını aldılar. 
Nice güzel bayramlarda birlikte olma dileğinde bulunan Tosuner, Yaşlıların unutulmadığı, yaşlıların ellerinin öpüldüğü, gönüllerinin ve hayır dualarının alındığı en güzel bayramlar olduğunu söyledi.
Başkan Tosuner, Tarımsal üretimin her aşamasında alın teri olan çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin artırılması, hayat standartlarının yükseltilmesi gerektiğine inanıyoruz. Her türlü zorluğa rağmen alın teri ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı ve hayvansal gıdaları üretmek için fedakarca çaba harcayan çiftçimizin, Bafra Ziraat Odası olarak her zaman yanlarında olacağız. Yaşlı, engelli ve yaşamlarını yatağa bağımlı olarak sürdürmek zorunda kalan Çiftçi büyüklerimizin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini de dile getirdi.
 Bayramın ikinci günü Bafra'nın 5 Mahallesini gezen Başkan Tosuner'i , kapılarında gören yaşlılar şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Bafra'nın Dikencik mahallesi sakinlerinden 105 yaşındaki Rasim Çay, Çok mutlu olduklarını duygu yüklü Bir bayram olduğunu ifade ederek Başkan ve yönetimini görmekten onur duyduğunu söyledi.
Bafra'nın Darboğaz mahallesinde yaşayan 90 yaşındaki Tufan Yapıcı ise, Bayramlarda biz yaşlıları hatırlayan ve bizleri unutmayan Bafra ziraat odası başkanına ve arkadaşlarına bizleri onurlandırdıkları için kendilerine tek tek teşekkür ederiz dedi.
keresteci mahallesinde 90 yaşındaki Mustafa Arslan , Müstecep mahallesi sakinlerinden 92 yaşındaki  Cemal Aykaç ve Paşaşeh mahallesinden 86 yaşındaki Salih Tacir ve aileleri ise, Başkan Tosuner ve yönetimine Bayramlarda kendilerini hatırlamalarından dolayı teşekkür ettiler.

baskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-001.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-002.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-003.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-004.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-005.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-006.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-007.jpegbaskan-tosuner-bayramda-yaslilarin-ellerini-optu-hayir-duasi-aldi-008.jpeg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.