Başkan Topaloğlu’ndan Genç Sporculara En Büyük Hediye

Başkan Topaloğlu’ndan Genç Sporculara En Büyük Hediye

Okullar arası Hentbo İl Şampiyonasında Kızlarda İl 2.si, Erkeklerde İl 3.sü olan 19 Mayıs İlçesi Dereköy Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Her Branşta Sporcu Yetiştiriyoruz

19 Mayıslı sporcuların son yıllarda birçok önemli başarılara imza attıklarına dikkat çeken

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hep birlikte ilçemizi sporda da hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. Güreş, Judo, Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, başta olmak üzere her branşta ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştiriyoruz ve her geçen gün derece alan sporcularımız, öğrencilerimiz ziyaretimize geliyor. Göreve geldiğimizden bugüne kadar spora ve sporcuya verdiğimiz destek artarak devam ediyor. dedi.

19 Mayıs İlçesi’ne 3 Adet Spor Kompleksi

Ziyarette dereceye giren öğrencilere ve öğretmenlerine müjde veren Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Dereköy Hüseyin Aydın Ortaokulu bahçesine ve Yörükler İlköğretim okulu bahçelerine yapılacak olan Spor kompleksleri için sözleşmeler imzalandı ve bu hafta içerisinde çalışmalar başlıyor. 1 adet de Halı Saha da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla Karagöl Mahallemize yapıyoruz. Sözleşmesini Spor Toto başkanlığında imzaladık. 19 Mayıs İlçemiz her branşıyla spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Dedi

Dereköy Şehit Hüseyin Aydın Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri de 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na, okullarına yapılacak olan spor kompleksi ve öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

baskan-topaloglu’ndan-genc-sporculara-en-buyuk-hediye.JPGbaskan-topaloglu’ndan-genc-sporculara-en-buyuk-hediye-001.JPGbaskan-topaloglu’ndan-genc-sporculara-en-buyuk-hediye-002.JPGbaskan-topaloglu’ndan-genc-sporculara-en-buyuk-hediye-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.